Eficiència energètica i fiabilitat en CPD's

Comissió: Conferències
Descripció:


Seminari a càrrec de l'empresa Emerson Network Power

Emerson Network Power, una empresa d'Emerson (NYSE:EMR), proporciona software, hardware i serveis per maximitzar la disponibilitat, la capacitat i l'eficiència dels centres de dades e instal.lacions sanitàries Industrials. Des de la seva posició de lideratge en el sector de les tecnologies d'infraestructures Intel.ligents, Emerson Network Power ofereix solucions innovadores per a la gestió d'infraestructures de centres de dades que integren la gestió d'instal.lacions i TI per optimitzar l'eficiència i la disponibilitat amb independència de les demandes de capacitat.

Durant les ponències, els Experts en Sistemes d'Alimentació Ininterrompuda i en Therman Management (refrigeració de precisió) presentaran les solucions tecnològiques d'Emerson Network Power, així com també resoldran els dubtes que puguin sorgir en el desenvolupament del seminari.


Programa:

- 17:00 - 17:30 h. Alt Grau d'Eficiència i Tecnologia en SAIs - Ponent: Enrique Jaureguialzo (Consultants Development Manager, Emerson)

- 17:30 - 18:00 h.
- Últimes tendències en la refrigeració de precisió, Rubén Fernández Lumbreras (Thermal Management Apliccation Manager, Emerson)

- 18:00 - 18:30 h. cafè

- 18:30 - 19:00 h.
- Enginyeria i Seguretat en les Transferències Energètiques (CA), Enrique Jaureguialzo (Consultants Development Manager, Emerson)

- 19:00 - 19:30 h.
- Exclusiva i Eficaç Supervisió de l'estat de les Bateries, Enrique Jaureguialzo (Consultants Development Manager, Emerson)

- 19:30 - 20.00 h
Preguntes

Promoempresa
Dates: Dimarts, 25 de novembre de 2014
Horari: A les 17.00 h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta, Barcelona.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
Ponència "Refrigeració de presició per les sales tecnològiques"