Acció Solidària Contra l'Atur - Lliurament de préstecs extraordinaris per crear ocupació.

Comissió: Comissió d'Acció Social
Descripció: Acció Solidària Contra l'Atur és una Fundació Privada que es va constituir el 1981 i el seu objectiu és promoure la creació de llocs de treball.

En la situació tan dramàtica de l'atur que estem vivint i amb la necessitat peremptòria de promoure la creació d'ocupació, Acció Solidària contra l'Atur va convocar el passat mes de maig una nova edició de préstecs extraordinaris per a persones físiques o jurídiques que presentin iniciatives que creïn ocupació sòlida i duradora.
Els projectes presentats han estat avaluats per un Jurat format per membres de Fundació Acció Solidària Contra l'Atur i d'entitats externes (entre elles un representant del COEIC) i en aquest acte es faran públics els resultats indicant els beneficiaris i l'import dels préstecs concedits.

L'acte serà co-presidit per els Srs. : Jordi Guix, degà del Col.legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya, i Joan Comas, President d'Acció Solidària Contra l'Atur.

Durant l'acte, cada beneficiari dels préstecs fera una breu presentació del seu projecte detallant les principals magnituds econòmiques i els llocs de treball creats.
Dates: Dimarts, 14 d'octubre de 2014
Horari: A les 18.00 hores a les seus dels EIC, Via Laietana, 39, Barcelona.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.