Mirador del Packaging

Comissió: Comissió Packaging
Descripció: La Fundació CIM - UPC ens parlarà de:

La Impressió 3D: ¿Una nova revolució industrial?
Present i futur de la Impressió 3D en el Cicle de Desenvolupament i Industrialització de Producte. ¿Com es pot beneficiar el Packaging amb la Impressió 3D?



Segons vaticinen experts en tecnologia, la Impressió 3D o "fabricació additiva" està cridada a protagonitzar una nova revolució industrial. Grans potències econòmiques com la Xina, o Estats Units de la ma del president Obama, estan duent a terme importants inversions amb l'objectiu d'esdevenir referents mundials en aquests sector. Però la Impressió 3D fa més de 20 anys que està a l'abast de la industria. Què ha passat doncs per què ara estigui a l'agenda dels grans plans estratègics?.
Aquestes ponències tindran com a objectiu explicar la situació actual de les tecnologies de "fabricació additiva", posant el focus a cóm una empresa del sector del packaging se'n pot beneficiar, durant tot el cicle de desenvolupament de producte o inclús en la etapa d'industrialització.
D'altra banda, s'exposaran les línies de R+D+i en les quals la Fundació CIM Centre Tecnològic de la UPC referent mundial en la "fabricació additiva", està treballant.

Intervindrà:

- Roger Uceda, Enginyer Industrial i Director d'Operacions de la Fundació CIM.

09:00 Presentació del ponent
09:10 Primera part-Impresores 3D i altres mètodes de "fabricació additiva"
Comparatiu entre mètodes i KPIS per escollir el sistema més adequat en cada cas.
09:45 Descans
10:00 Segona part
Projectes CIM
10:45 Precs i preguntes

Assistència gratuïta.
Dates: Divendres, 4 de juliol de 2014
Horari: De 9.00 a 11.00 h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta, Barcelona.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.