Notícies

Els Amics del Ferrocarril de Badalona expliquen la seva història a la seu dels EIC

dimarts, 25 abril, 2017

La Subcomissió Engitren va organitzar el darrer 20 d’abril del 2017 la jornada sobre “Amics del Ferrocarril de Badalona, Agrupació Ferroviària 5a zona”, en què es va analitzar l’experiència de preservació i ús de material històric realitzada per una associació d'aficionats al ferrocarril.

Com serà el sector elèctric del futur?

dimecres, 5 abril, 2017

L’Auditori Pompeu Fabra de la seu dels Enginyers Industrials Catalunya ha acollit la jornada ‘Com serà el sector elèctric del futur?’, que ha comptat amb la presència de diversos experts en aquest àmbit.

Instal·lacions segures i sostenibles

divendres, 24 març, 2017

L’Auditori Pompeu Fabra de la cinquena planta del Col∙legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya ha acollit aquest matí un acte sobre instal·lacions segures i sostenibles, organitzada per les Comissions de Seguretat i Construcció dels EIC i l’Asociación Técnica Española de Climatización y Refrigeración (ATECYR).

Els col·legis de metges, farmacèutics, economistes i enginyers donen suport a la candidatura de Barcelona com a seu de l’EMA

dilluns, 20 març, 2017

Els col·legis de metges i farmacèutics de Barcelona i els d’economistes i enginyers industrials de Catalunya donen suport a la candidatura de la capital catalana com a seu de l’Agència Europea del Medicament (EMA). Aquests professionals se sumen així al recolzament ofert per part de la Generalitat de Catalunya, quan va anunciar la creació d’una comissió encarregada d’impulsar aquesta fita; del Congrés de Diputats, del ministeri de Sanitat i de la presidència del Govern espanyol, que fa uns dies va confirmar que l’executiu presentarà la candidat