Notícies

Josep Canós, degà del COEIC, participa en l'acte d'inauguració dels curs acadèmic de l'ETSEIB

divendres, 19 octubre, 2018

Josep Canós, degà del COEIC, va participar en l'Acte d'Inauguració del curs acadèmic 2018-2019 de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB) que es va celebrar el 18 d'octubre de 2018 a la Sala d'Actes de l'Escola. "Els enginyers industrials hem de ser transversals en la resolució de problemes" va declarar Josep Canòs i va afegir que "la capacitat més important és la capacitat de gestió del canvi". 

Josep Canós, degà del COEIC, entrevistat per Via Empresa

dimecres, 17 octubre, 2018

"Catalunya és un país industrial encara que la gent no s'ho cregui", han sigut les paraules del degà del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, Josep Canós, en una entrevista per Via Empresa. Ha defensat que Catalunya va sortir de la crisi perquè la pime va anar a exportar al món i que la indústria no competeix en preus sinó en qualitat.

Invitacions per a Recuwaste 2018

dimarts, 2 octubre, 2018

Transformant la proximitat per canviar la globalitat.

El congrés Recuwatt torna aquest 2018 renovat sota el nom de RECUWASTE seguint l’evolució que s’està produint a nivell global a l’àmbit de la gestió dels recursos sota el nou paradigma de l’economia circular i l’exigència en la millora continuada dels ens locals en la gestió dels serveis públics.

Noves Guies Tècniques sobre Prevenció de Riscos Laborals Viaris

dijous, 27 setembre, 2018

El Grup de Treball sobre Prevenció de Riscos Laborals Viaris (PRLV) del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya ha elaborat dues Guies Tècniques sobre Prevenció de Riscos Laborals Viaris, editades en català i castellà: Plans de mobilitat d'empresa en la prevenció de riscos laborals viaris i Cost-benefici de la prevenció de riscos laborals viaris. El Grup de Treball sobre PRLV depèn de 4 comissions, Enginyers/es a les Administracions Públiques, Urbanisme, Mobilitat i Transports i Gerència de Riscos. 

 

Entrevista a Josep Canós, degà del COEIC, al Diari Ara

dilluns, 24 setembre, 2018

El degà del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC), Josep Canòs, té clar que la recepta per a la millora de les dades econòmiques a Catalunya passa perquè la indústria guanyi pes en el PIB. Així ho ha explicat Josep Canòs en una entrevista al Diari Ara, publicada el diumenge 23 de setembre de 2018, "la indústria ha de guanyar 10 punts de quota al serveis i passar al 30%".