Exercir

Troba tots els serveis i recursos del COEIC/AEIC que necessites per treballar en teu dia a dia.

La tramitació amb l'Ajuntament de Vic ara en format electrònic

dijous, 16 març, 2017

L'Ajuntament de Vic informa que a partir d'aquest any 2017 tota tramitació amb aquest Ajuntament s'ha de fer per via electrònica. A fi d'aclarir qualsevol dubte, el proper 27 de març està prevista una sessió informativa a les 18.00 h. a la Sala Coll i Bardolet de l'Edifici El Sucre de Vic (C/de l'Historiador Ramon d'Abadal i de Vinyals, 5). 

Adjuntem un document amb la informació esmentada i els passos a seguir per fer la tramitació.
 

Canvis fitxes normativa de prevenció d'incendis (Ordenança municipal - Ajuntament de Barcelona)

dimecres, 20 juliol, 2016

Us informem que la Divisió de Protecció Civil i Prevenció del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de l'Ajuntament de Barcelona ha introduït algunes modificacions al seu sistema de fitxes sobre la normativa de prevenció d'incendis que complementen l’Ordenança municipal de condicions de protecció contra incendis (ORCPI/08).

Els canvis recents afecten a:

Fitxes modificades:

Fitxa 1.14 Trasters (R2)

Fitxa 3.08 Escales compartimentades (R1)

Fitxa 1.10 Intervencions en edificis existents 

Noves fitxes

Modificació del procediment de certificació energètica d'edificis

divendres, 15 gener, 2016

A partir del 14 de gener de 2016, els registres de certificats només admetran certificats generats amb les noves versions de programes reconeguts.

Alguns canvis són:

- Indicadors de consum d'energia

- Dades climàtiques i escales de calificació

- Factors de pas

- Sistemes de substitució

- Nivells de ventilació en edificis d'habitatges

 

Se suspèn l'atorgament de llicències i/o comunicats d'allotjaments hotelers a la ciutat de Barcelona

dijous, 2 juliol, 2015

Al butlleti oficial de la província de Barcelona del dia 2 de juliol de 2015 s'ha publicat l’acord de suspensió , que té com a finalitat procedir als estudis previs per a l’anàlisi de l’impacte de les activitats destinades a allotjament turístic en totes les seves modalitats, i també les residències d’estudiants i els albergs juvenils, per tal d’elaborar el planejament urbanístic necessari per regular adequadament la seva implantació a la ciutat de Barcelona.

Revisió Circular 089/2012 sobre l'Autorització d'abocament

dilluns, 29 juny, 2015

Una de les novetats importants es la següent: 

Les activitats (usuaris no domèstics) contemplades a l’article 28 del RMAAR i que aboquin a la xarxa de clavegueram exclusivament aigües residuals sanitàries no són objecte de prèvia autorització. Aquesta se substituirà per una declaració responsable que es tramitarà d’acord amb el que s’estableix a l’article 32.1 del citat reglament que es pot trobar a la web de l’Àrea Metropolitana de Barcelona https://www.amb.cat/web/amb/seu-electronica/tramits