Taula rodona sobre el baixador del TAV a l'aerport Girona- Costa Brava
Descripció:
Les demarcacions de Girona de l'Associació/Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya i del Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports us conviden a assistir a la jornada que hem organitzat pel pròxim dijous 21 de juny a les 18.30 h a la seu de la demarcació de Girona dels Enginyers Industrials (c. Narcís Blanch 39 baixos, 17003 Girona):



Taula rodona sobre el futur baixador del TAV a l'aeroport de Girona- Costa Brava

El futur baixador del TAV a l¡aeroport de Girona, ha estat llargament reivindicat pel territori, i especialment per FERRMED i les institucions agrupades en l'AGI (Associació per a la Promoció de les Comarques Gironines, integrada per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i la Cambra de Comerç de Girona).

Amb la realització d'aquesta obra es configuraria un nus intermodal de primer ordre, doncs actualment, hi concorren diversos factors estratègics: infraestructures viàries, aeroportuàries i logístiques. Permetria que l¿aeroport funcionés com a veritable quarta pista del de Barcelona i, a més, incrementaria el nombre de visitants cap a la ciutat de Girona, la Costa Brava i els Pirineus, grans pols d'atracció de l'activitat turística, que ha crescut els últims anys de forma exponencial.

Per aquest motiu, els col·legis professionals d'Enginyers Industrials i el d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Girona, organitzem aquesta jornada, per tal de donar a conèixer l'impacte econòmic i social que comportarà aquesta obra.


Aquestes i d'altres qüestions relacionades amb el futur baixador es debatran en el col·loqui que comptarà amb la participació de:

Sr. Jaume Masgrau President de la demarcació de Girona de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya
Sr. Robert Lluís Delegat de Girona del Col·legi d¿Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya
Sr. Joan Amorós President de l'Associació FERRMED
Sr. Xavier Flores Director General d'Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya
Sr. Ricard Font Secretari d'Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya
g
Dates: 21/06/2018
Horari: Dijous 21 de juny de 2018
A les 18.30h
Lloc: Demarcació Girona EIC (C. Narcís Blanch 39, baixos - 17003 Girona)