Jornada de bones pràctiques: l'Excel·lència, impacte a la societat
Descripció: Aquesta jornada, organitzada pel Club Excelencia en Gestión, AENOR i el Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya, està dedicada a donar a conèixer el Model EFQM d'Excel·lència com una eina clau per millorar la competitivitat, la sostenibilitat, l'eficiència i la innovació de les organitzacions independents, de la seva dimensió i sector d'activitat.

En aquesta ocasió hem volgut centrar-nos en l'impacte en la societat d'organitzacions que treballen amb excel·lència. D'una manera pràctica, gràcies a l'experiència de diferents organitzacions (ManpowerGroup, Fundació Sanitària Mollet i Ampans) que porten anys treballant amb el Model EFQM amb excel·lents resultats, i l'ajuda de dos experts coneixedors del model EFQM, o de les diferents etapes per la posada en marxa i fins a obtenir el corresponent certificat (AENOR i ADDERE).

Al final de la jornada, els assistents que estiguin interessats en aprofundir en el tema, ho podran fer a través de les tres sessions paral·leles backstage de petit format i amb els ponents de les tres organitzacions que estaran acompanyats dels representants de l'entitat de certificació AENOR.

Per a més informació i inscripcions
Dates: 20/09/2017
Horari: De les 9.30 a les 13.30 h
Lloc: Auditori Pompeu Fabra, 5a planta dels Enginyers Industrials de Catalunya, Via Laietana, 39, Barcelona