Workshop sobre Bioinformàtica per a enginyers
Descripció: L'11 de juliol el COEIC acollirà un workshop gratuït organitzat per l'Associació Bioinformatics Barcelona (BIB) i el COEINF, en representació d'Enginyers de Catalunya (*), amb l'objectiu d'informar totes aquelles persones amb inquietuds sobre la bioinformàtica i propiciar l'interès en vers aquesta disciplina des de l'àmbit de l'enginyeria. També s'informarà sobre detalls de la formació planificada per al proper mes de setembre.

La sessió s'iniciarà amb la intervenció d'Ana Ripoll presidenta de l'Associació Bioinformatics Barcelona (BIB) i d'Eduard Martín Degà del Col·legi d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya. Tot seguit Ivan Erill (UMBC) presentarà el contingut i ponents de la formació Bioinformatics Bootcamp for Engineers un curs de dos dies de durada, programat per als dies 18 i 19 de setembre que té per objectiu donar a conèixer els conceptes més significatius i trencar les barreres percebudes per als enginyers per entrar en el camp de la bioinformàtica.

Tot seguit la xerrada "Bioinformatica, quant de bio i quant d'informàtica" a càrrec de David Torrents (Barcelona Supercomputing Center), professor que en el bootcamp de setembre desenvoluparà el tema "Bioinformatics approaches to cancer and therapy".

Programa:
- Salutacions institucionals
- Presentació Bioinformatics Bootcamp for Engineers
- Xerrada divulgativa
- Networking

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia. Inscriu-te!

Organitzat per:
Associació Bioinformatics Barcelona (BIB) i Enginyers de Catalunya(*)

(*)Enginyers de Catalunya: és un grup de treball que aglutina entitats que representen a professionals de diversos àmbits de l¿enginyeria a Catalunya: Enginyers Industrials, Camins, Agrònoms, Telecomunicacions i Informàtics.

Més informació sobre Bioinformatics Bootcamp for Engineers
Dates: 11/07/2017
Horari: de 17:30 a 19:30 h
Lloc: a la seu dels Enginyers Industrials de Catalunya, Via Laietana, 39, Barcelona. Auditori Pompeu Fabra (5a planta).