Observatori de l'Enginyeria
Descripció: L'Observatori de l'Enginyeria és una iniciativa impulsada pels Enginyers Industrials Catalunya i coliderada pel conjunt de col.legis i associacions d'Enginyers de Catalunya, que compta a més amb la participació de les associacions empresarials, les universitats i altres entitats i institucions vinculades al món de l'enginyeria.

Es tracta d'un estudi de la situació de l'enginyeria a Catalunya, sense precedents. Mai fins ara a casa nostra ni a l'estat espanyol, s'havia abordat un anàlisi d'aquesta dimensió: una enquesta telefònica sobre 1.000 enginyers catalans de totes les titulacions i una segona enquesta sobre una mostra de 500 empreses de tots els àmbits de la indústia i l'economia catalana. Ara podem respondre a preguntes com: Quants enginyers hi ha a Catalunya? De quines especialitats tecnològiques? En quin tipus d'empresa treballen? PIME, multinacional, exportadora, innovadora? Quina funció i responsabilitat hi desenvolupen? etc. Però també: Quants enginyers necessitarà Catalunya en els propers 10 anys? De quines especialitats? etc.

Un dels fets més importants és que, tot i tractar-se d'un projecte impulsat i desenvolupat des del Col.legi d'Enginyers Industrials hi han acabat col.laborant tots els col.legis i associacions d'enginyers de Catalunya, un total de 19 !!! Aquest és un fet sense precedents. Mai abans, el món institucional dels enginyers s'havia posat d'acord per impulsar un projecte conjuntament.

Programa
- Benvinguda Agbar, Sr. Àngel Simón, president executiu d'AGBAR
- Inauguració, Sr. Josep Rull, Conseller de Territori i Sostenibilitat.
- Presentació dels resultats de l'Observatori de l'Enginyeria, Sr. Antoni Ma. Grau, director del projecte.
- Parlament de Sr. Josep Oriol Sala, President Caixa Enginyers.
- Cloenda, Sr. Jordi Renom, president de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya
- Copa de cava.

Inscriu-t'hi
Dates: 06/07/2017
Horari: 12: 00 hores
Lloc: Museu de les Aigües. Carretera de Sant Boi, 4-6 (8940) Cornella de Llobregat