Instal·lacions Esportives: Les piscines com a grans consumidors energètics
Descripció: Jornada organitzada pel COEIC (Comissió d'Acció Professional) i ACI.

Seguint amb la línia encetada el passat juliol destinada a organitzar Jornades Tècniques amb un format multidisciplinari i transversal, ACI convoca als seus associats, enginyeries i fabricants a una nova Jornada en la que es tractarà la problemàtica de les instal·lacions de locals i grans espais esportius.

A part dels aspectes de la producció tèrmica simultània de fred i calor, s'aprofundirà en la qüestió de la deshumectació, la distribució de l'aire i l'enllumenat de grans espais, sense oblidar el tractament d'aigua i la seva distribució.

Per a dur-ho a terme, ACI compta amb la col·laboració de fabricants de les diferents disciplines que aportaran les seves solucions més innovadores, però també amb gestors d'aquest tipus d'equipament, que donaran una visió contrastada apropant-nos a les necessitats i perspectives reals d'aquest sector.

Tots aquells que estiguin interessats en assistir a aquestes o altres jornades que organitza ACI, poden posar-se en contacte amb l'Associació, dirigint un correu electrònic a info@acicat.org o bé trucant al 693.84.01.27.

Programa
Dates: 01/12/2015
Horari: A les 9:30h
Lloc: A la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta. Barcelona.