La Cerdanya
Descripció: Repetim una vegada més el recorregut per aquesta singular comarca que ofereix paisatges extraordinaris a recórrer amb bicicleta si bé aquesta vegada hem avançat una mica les dates per necessitats de programació. En qualsevol cas el desplaçament fins a la zona aconsella sortir de Barcelona el divendres 24 per fer nit al petit hotel Ca l'Edual d'Alp.

Al matí començarem una ruta circular amb origen i final a Enveig de 47 km per petits pobles i caserius de la Cerdanya francesa i catalana (La Tour de Cariol, Saneja, Bolvir, Villalobent, Nahuja, Llívia, Llac de Puigerdà). El dinar serà també en el propi restaurant de Ca L'Edual (Alp). Els que ho desitgin poden igualment fer nit a l'hotel i, diumenge realitzar un altre recorregut circular més reduït de 27 km i menor dificultat, també circular, des de l'aparcament de l'aeròdrom de la Cerdanya passant per Sanavastre, Ermita de Quadres, Talltorta, Soriguerola i altres pobles típics per tal de menjar d'hora, cap a les 13h, al mateix aeròdrom (preu aproximat 18 euros) i poder sortir d'hora de tornada a Barcelona.

Per al desplaçament fins a la Cerdanya s'ha previst la possibilitat d'noliejar un autobús que sortiria del Palau de Pedralbes el divendres 24 d'Abril a les 18h sempre que el nombre de places reservades per al mateix sigui igual o superior a 12. Amb aquesta finalitat és convenient confirmar l'assistència abans del dia 10 d'abril i, en qualsevol cas, reservar directament allotjament en aquest hotel o en un altre pròxim al mateix amb la major antelació possible.

El preu del desplaçament amb autobús oscil·larà en funció del nombre de reserves però s'estima al voltant de 90 euros per persona.

L'organització del recorregut és a càrrec d'Eugeni Pasquín i les inscripcions s'han de fer abans de la data esmentada per correu electrònic a mpalomeque@guasch.es indicant si s'està interessat en el servei d'autobús i si l'assistència serà per a un dia o dos.

Comissió d'Esports
Dates: 25/04/2015