Trobada Empresa Adherida: Política industrial sectorial 2014-2020. Una estratègia industrial per a Catalunya
Descripció: Dins el marc de les Trobades amb les Empreses Adherides dels EIC, ens plau convidar-lo a la presentació Política industrial sectorial 2014-2020. Una estratègia industrial per a Catalunya per part del Sr. Antoni Ma. Grau i Costa, Director General d'Indústria del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

La Unió Europea treballa per fer d'Europa un territori capaç de competir amb els grans centres econòmics mundials i les potencies emergents. L'estratègia Europa 2020 és la resposta de la Comissió Europea a aquests grans reptes i se centra en la promoció d'un creixement industrial intel·ligent, sostenible i integrador. Per aconseguir-ho, la Comissió Europea reorienta la política de cohesió per tal de millorar els seus resultats i exigeix que els estats i les regions treballin en un procés d'especialització intel·ligent que es coneix com RIS3 (Research and Innovation Smart Specialization Strategy).

Catalunya amb la voluntat d'aprofitar l'oportunitat que representa l'estratègia Europa 2020 i en el marc d'aquesta agenda europea ha definit set àmbits prioritaris per a la política industrial de Catalunya: Indústria Agroalimentària, Indústries de la Química, Energia i Recursos, Indústries de la Mobilitat Sostenible, Indústria del Disseny, Indústries Culturals i basades en l'Experiència, Indústries de la Salut i Ciències de la Vida i Sistemes Industrials.

L'agenda RIS3 dóna especial importància a la implicació de tots els actors del sistema (empreses, universitats, administració i societat civil) en aquest procés. Per tot això, a través de la Direcció General d'Indústria us convidem a participar en la definició de l'estratègia específica de cadascun d'aquests àmbits.

Confirmació d'assistència: emp.adherida@serveis.eic.cat

Assistència gratuïta.
Dates: 24/11/2014
Horari: A les 9:30 hores
Lloc: Seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a. planta, 08003 Barcelona